O Sporticu

Sportico! Vaš on-line sportski dnevnik!

klijenti koji su nam ukazali poverenje!

Dobrodošli u Sportico!

Predstavljamo vam aplikaciju koja će unaprediti vaše poslovanje i poboljšati iskustvo vaših članova! Naša aplikacija je dizajnirana sa misijom da olakša proces evidentiranja probnih treninga, uplata i praćenja članarina, što će vam omogućiti da se fokusirate na ono što je najvažnije – pružanje izvanrednih usluga za vaše članove.
Uverite se sami u prednosti koje naša aplikacija donosi! Ponosno vam nudimo besplatni demo koji možete isprobati pre nego što se obavežete na kupovinu. Želimo da budete potpuno zadovoljni i uvereni u funkcionalnost i efikasnost naše aplikacije pre nego što donesete odluku.

Prijavite se za probni period i otkrijte sve prednosti i funkcionalnosti aplikacije.

Prijavite se za besplatan demo

Šta je Sportico?

Sportico predstavlja softversko rešenje koje objedinjuje sve potrebe sportskog kluba ili laboratorije sportske medicine na jednom mestu i čini sve bitne informacije dostupnim kako članovima tako i upravi kluba. Treneri, doktori, fizijatri imaju na jednom mestu o svakom sportisti njegove sportske ili medicinske dokumente kroz istoriju (merenje telesnog sastava, ergospirometrija, EKG, CT, RTG… ). 

Sportico je veb aplikacija, koja povezuje trenera i polaznika. To je on-line dnevnik preko koga trener evidentira sve aktivnosti sa treninga. Trener zadaje vežbe, daje ocenu zalaganja svojih polaznika, evidentira dolaske i sve uplate.

Polaznik ili njegov roditelj na svom uređaju prate ovu evidenciju i raspolažu svim potrebnim informacijama.

Kod takmičara i rekreativaca, trener može zajedno sa svojim kolegama da vodi brigu o svom polazniku. Tada svaki trener evidentira rezultate iz svog domena. Takođe, Sportico je namenjen i trenerima koji rade sa decom.

5

Sportskih klubova

14

Teretana i fitnes centara

3

Države

3000+

Aktivnih korisnika

Gde se sportico može primeniti?

Sportico se može primeniti kod beleženja spostvenog treninga, kod svih individualnih sportova kao što su tenis, atletika, gimnastika, boks…, grupnih sportova poput fudbala, košarke, odbojke…

Takođe, može se primeniti u svim teretanama, fitnes centrima, sportskim klubovima, na grupnim treninzima, u sportskim kampovima, plesnim i svim drugim sportskim školama.

Pored toga može se primeniti i u sportsko-medicinskim ustanovama, gde se sportisti testiraju i na osnovu tog testiranja pravi plan i program vežbanja.

kome je namenjen sportico?

Imate previše papira?

Da li planiraš svaki trening i beležiš šta je na njemu rađeno? Da li vodiš računa o tome ko ti je platio članarinu i koliko? Da li beležiš probleme na treningu i upisuješ važne rezultate? Da li stalno prelistavaš svesku i gledaš šta je rađeno prošlog časa?

Ukoliko imaš previše papira na sportskom terenu, to znači da je pravo vreme da pređeš na modernu tehnologiju, odnosno na

Sportico!

Aplikacija

Pratite nas na instagramu!

@sportico.app

Mere bezbednosti

Privatni podaci se nalaze na bezbednoj lokaciji. Privatnim podacima može da pristupi samo vlasnik naloga. Ukoliko dozvoliš treneru, on može da pristupa tvojim podacima. Ukoliko promeniš trenera iz bilo kog razloga, možeš da mu ukineš prava pristupa tvom nalogu i da novom treneru dodeliš ista. U isto vreme i roditelj i dete mogu da koriste program.

Koliko košta sportico?

Pretplata za aplikaciju se plaća na mesečnom nivou. Cena za jedan mesec zavisi od vrste korisnika, tj da li je aktivan sportista, roditelj ili trener, kao i od veličine kluba za koga je aplikacija namenjena. Detaljan cenovnik Sportico aplikacije možete pogledati klikom na taster.

Besplatna konsultacija

Ukoliko želite, možete se konsultovati sa Sportico timom oko bilo kakvih nedoumica.

Kontakt