NAČINI PLAĆANJA

 

 

1. Online plaćanje platnim karticama

 

Uplatu pretplate preko aplikacije Sportico možete obaviti VISA, MasterCard ili DinaCard platnom karticom koja podržava plaćanje preko interneta. Plaćanje je moguće vršiti debitnim i kreditnim karticama. Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa Komercijalnom bankom a.d. Beograd i obavlja se na bezbedan i sertifikovan način preko NestPay, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice.

Proverite u Vašoj banci da li kartica koja Vam je izdata podržava plaćanje preko interneta.

 

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je zahtev za plaćanje odobren i ulazi u dalji proces pripreme aktivacije usluge. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu.

 

Po prijemu vašeg zahteva, dobićete elektronskim putem na registrovanu e-mail adresu automatsko obaveštenje sa potvrdom da je usluga aktivirana, kao i osnovne podatke o transakciji. Ukoliko plaćanje nije uspelo dobićete automatsko obaveštenje o neuspeloj transakciji i moći ćete da ponovite plaćanje.

 

Sva plaćanja ce biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos ce se konvertovati u Vasu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

 

2. Plaćanje uplatnicom ili virmanom

 

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun InfoMedica d.o.o.. Potrebno je navesti odgovarajući poziv na broj, koji se automatski generiše prilikom naručivanja. 

Po evidentiranju uplate, usluga će biti aktivirana.

 

Napomene:

 * Prilikom kreiranja instrukcije za plaćanje, prikazane cene važe 7 dana. Nakon isteka tog perioda, cene nisu važeće i potrebno je ponoviti postupak kreiranja instrukcije.